Bli en del av Fysioterapi 2021!

Konferensen blir digital men erbjuder ändå en unik möjlighet för dig som utställare att träffa många av Sveriges Fysioterapeuter på samma gång. Här kan du boka din digitala medverkan på Fysioterapi den 19–20 oktober 2021.

Välkommen att delta som utställare!

Fack- och professionsförbundet Fysioterapeuterna anordnar vartannat år en vetenskaplig konferens. Nästa tillfälle är den 19–20 oktober 2021 och på grund av osäkerheten med pandemin blir detta en digital konferens.

Konferensen är vanligtvis den viktigaste nationella mötesplatsen för fysioterapeuter i hela landet, både vad gäller att förmedla kunskap och för att ta del av de produkter, innovationer, tjänster, hjälpmedel med mera som finns på marknaden. Konferensen är välbesökt och samlar vanligtvis ca 1 500 deltagare.

Vi kommer 2021 erbjuda en digital utställning med möjlighet för dig som utställare att dels presentera din organisation med material såsom informationsbroschyrer och filmer men också erbjuda möjligheten att medverka personligen under dagarna och möta deltagarna online genom olika digitala funktioner.

Temat på årets konferens är Omställning pågår. Hälso- och sjukvården utvecklas alltmer tillsammans med de innovationer som sker på marknaden och vi ser fram emot en interaktiv utställning med mycket engagemang från både besökare och utställare.

Med vänlig hälsning och förhoppning om ett givande samarbete under Fysioterapi 2021!

För Fysioterapeuterna
Charlotte Chruzander, Projektledare


 

Boka din utställningsplats

Utställarpaket

Pris: 15 000 kr exkl. moms.

Inför konferensen
Möjlighet att presentera företaget med beskrivande text (max 200 ord), logga och länk till företagets hemsida samt kontaktuppgifter under sidan ”Möt våra sponsorer och utställare” på fysioterapi.se. Denna länkas också i bekräftelse samt praktisk info som skickas till alla anmälda deltagare innan konferensen startar under rubriken ”Möt våra Sponsorer och Utställare”.

Under konferensen
Ni har möjlighet att i den digitala utställningsplatsen:
– presentera företaget elektroniskt med bilder, text samt video
– möta deltagarna digitalt genom chatt eller videomöte
– anmäla 5 deltagare till konferensen med full access (värde 7500 kr)

Efter konferensen
Sessionerna spelas in och konferensplattformen kommer att vara tillgänglig 2 månader efter konferensen genomförts för anmälda deltagare. Information om ert företag, det material ni presenterar samt kontaktinformation kommer att finnas tillgängligt även efter konferensen i plattformen.

anmäl dig som utställare här


Praktisk information

Vi använder EventsAIR plattform OnAIR för den digitala konferensen och utställning. Deltagarna kommer lätt kunna navigera mellan de olika delarna i konferensplattformen och besöka utställningen på ett tillgängligt och interaktivt sätt. Här kan du se en film om hur plattformen fungerar från deltagarens vy.

Utställningen är öppen för bemanning under pauserna, vi kommer annonsera tydligt med programpunkt i programmet om att besöka utställningen. Under sessionerna finns det fortfarande möjlighet för deltagarna att besöka de digitala montrarna och titta på material.

Utställarpersonal som ingår i paketet har fri tillgång till det vetenskapliga programmet. För mer information om programmet >>

Som utställare kommer du närmare eventet få en inloggning till plattformen där ni laddar upp material till er digitala monterplats. 14 september kl 14.00–15.00 kommer vi att ha ett informationsmöte där vi går igenom utställningen och praktisk info hur det kommer fungera.


Villkor

Exponeringsmöjligheter
Exponeringsmöjligheter och medverkan ingår enligt listade aktiviteter i paket. Sponsorn/Utställaren accepterar i avtal vid anmälan att följa konferensens datum, tider och deadlines för att inkomma med material för att konferensen ska kunna förberedas, planeras och genomföras på ett bra sätt. Om material inte inkommer/uppfylls enligt tidsplan förbehåller sig arrangören rätt att neka medverkan i påverkad aktivitet.

Medverkande personal
Registrering för personal/konferensbiljetter som ingår i paketet görs via en speciell bokningslänk som skickas ut efter att anmälan kommit in. Personal ska anmälas på förhand. Medverkande personal kan ta hand om den digitala utställningen men har också tillgång till det vetenskapliga programmet.

Betalningsvillkor
När bokning är slutförd sänds en faktura på det totala beloppet. Anmälan är bindande och betalningsvillkor är 30 dagar. Om betalning inte kommit i tid reserverar vi oss rätten att sälja sponsorskapet/utställningsplatsen till annat företag.

Avbokning
Godkänt avtal och anmälan är bindande. Ingen återbetalning sker efter godkänd anmälan.

Arrangeras av

Fysioterapeuterna är professions- och fackförbundet för Sveriges fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arrangör av den vetenskapliga konferensen Fysioterapi 2021.
fysioterapeuterna.se

Konferenssekretariat

Sweden Meetx AB är konferensbyrån som hanterar sekretariatet för Fysioterapi 2021.
meetx.se
E-post: fysioterapi2021@meetx.se
Tel: +46 31 708 86 90