Var en del av Fysioterapi 2021

Konferensen blir digital men erbjuder ändå en unik möjlighet för dig som utställare att träffa många av Sveriges Fysioterapeuter på samma gång. Här kan du snart boka din digitala medverkan på Fysioterapi 19–20 oktober 2021!

Välkommen att delta som utställare!

Fack- och professionsförbundet Fysioterapeuterna anordnar vartannat år en vetenskaplig konferens. Nästa tillfälle är den 19–20 oktober 2021 och på grund av osäkerheten med pandemin blir detta en digital konferens.

Konferensen är vanligtvis den viktigaste nationella mötesplatsen för fysioterapeuter i hela landet, både vad gäller att förmedla kunskap och för att ta del av de produkter, innovationer, tjänster, hjälpmedel med mera som finns på marknaden. Konferensen är välbesökt och samlar vanligtvis ca 1 500 deltagare.

Vi kommer 2021 erbjuda en digital utställning med möjlighet för dig som utställare att dels presentera din organisation med material såsom informationsbroschyrer och filmer men också erbjuda möjligheten att medverka personligen under dagarna och möta deltagarna online genom olika digitala funktioner.

Temat på årets konferens är Omställning pågår. Hälso- och sjukvården utvecklas alltmer tillsammans med de innovationer som sker på marknaden och vi ser fram emot en interaktiv utställning med mycket engagemang från både besökare och utställare.

Med vänlig hälsning och förhoppning om ett givande samarbete under Fysioterapi 2021!

För Fysioterapeuterna
Charlotte Chruzander, Projektledare

Boka din utställningsplats

Här kommer vi inom kort publicera ett digitalt erbjudande om hur du kan delta som utställare.

Arrangeras av

Fysioterapeuterna är professions- och fackförbundet för Sveriges fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arrangör av den vetenskapliga konferensen Fysioterapi 2021.
fysioterapeuterna.se

Konferenssekretariat

Sweden Meetx AB är konferensbyrån som hanterar sekretariatet för Fysioterapi 2021.
meetx.se
E-post: fysioterapi2021@meetx.se
Tel: +46 31 708 86 90