Helt ny chans att synas i Fysioterapis unika konferensbilaga

Branschens största vetenskapliga konferens Fysioterapi 2021 kommer denna gång att bli helt digital och vi vill erbjuda dig som annonskund ett nytt och attraktivt sätt att synas för landets fysioterapeuter och sjukgymnaster. Därför kommer tidningen Fysioterapi att producera en unik konferensbilaga med nativeannonser, som ger en helt ny möjlighet att skapa intresse för era aktuella produkter, hjälpmedel och tjänster.

Vad är en nativeannons?
Med en nativeannons får ni chansen att i artikelform berätta mer utförligt och levande om er produkt, ert hjälpmedel eller den tjänst ni erbjuder för tidningens läsare. Annonsens utformning kommer att harmonisera med det redaktionella materialet och är tydligt annonsmärkt. Vi guidar er fram till en färdig annons med en tydlig materialspecifikation och en kontinuerlig dialog.

Hur många fysioterapeuter får konferensbilagan?
Konferensbilagan kommer att gå med i Fysioterapi nr 5 och nå 12 800 läsare några dagar före den digitala konferensen som sker den 19-20 oktober. Den innehåller praktisk information om arrangemanget, en presentation av konferensprogrammet, artiklar med intressanta föreläsare med mera. Det gör att deltagarna kommer att ha skäl att bläddra i bilagan ofta under konferensdagarna.

Läs mer om bilagan, bokning och priser

Arrangeras av

Fysioterapeuterna är professions- och fackförbundet för Sveriges fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arrangör av den vetenskapliga konferensen Fysioterapi 2021.
fysioterapeuterna.se

Konferenssekretariat

Sweden Meetx AB är konferensbyrån som hanterar sekretariatet för Fysioterapi 2021.
meetx.se
E-post: fysioterapi2021@meetx.se
Tel: +46 31 708 86 90