Köp efterbiljett till Fysioterapi 2021

köp din biljett här

Deltagaravgifter

Efterbiljett
Med biljetten har du tillgång till allt material från båda konferensdagarna. Du kan dock inte ställa frågor till föreläsare med din efterbiljett eller interagera i möteshubbar då dessa är stängda.

Pris SEK exkl. moms
Ordinarie pris 1 500
Student/pensionär 300

Vad får jag tillgång till?
När du köper en efterbiljett får du fram t.o.m. 20 december 2021 tillgång till 12 halvdagsutbildningar, 16 workshops/symposium, över 40 korta föredrag och nästa 50 posters. I efterbiljetten ingår också allt det livesända materialet från studion med föreläsningar, samtal och debatter med mera. Du hittar också utställningen med material från medverkande utställare.

så fungerar det

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS-lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr. Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 kr för omadressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr (exkl.moms).

Vänligen meddela Sweden Meetx ändringar eller eventuell avbokning via e-post: fysioterapi2021@meetx.se.

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och e-postadress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att du bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Fysioterapeuterna är gemensamt personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>

köp din biljett här

Arrangeras av

Fysioterapeuterna är professions- och fackförbundet för Sveriges fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arrangör av den vetenskapliga konferensen Fysioterapi 2021.
fysioterapeuterna.se

Konferenssekretariat

Sweden Meetx AB är konferensbyrån som hanterar sekretariatet för Fysioterapi 2021.
meetx.se
E-post: fysioterapi2021@meetx.se
Tel: +46 31 708 86 90