Anmälan till Fysioterapi 2021

Deltagaravgifter

Alla priser är exkl. moms.

Ordinarie pris
2 dagarsavgift 2 000
1 dagsavgift tisdag 1 200
1 dagsavgift onsdag 1 200
2 dagarsavgift student/pensionär 400
1 dagsavgift tisdag student/pensionär 300
1 dagsavgift onsdag student/pensionär 300

Anmälan

Anmälan till den digitala konferensen gör du online via anmälan längst ned på denna sida och bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-post. Observera att anmälan är personlig och det går inte att dela på en anmälan även om det är digitalt.

Alla priser är listade i SEK och exkl. 25% moms.

Anmälningsavgiften inkluderar:
– Tillgång till halvdagsutbildningar fr.o.m. måndag 11 oktober
– Tillgång till konferensen tisdag 19 oktober och onsdag 20 oktober
– Tillgång till konferensplattformen och materialet två månader efter konferensen genomförts (t.o.m. 18 dec 2021)

Observera att studentpris gäller för studenter på grundutbildningsprogrammet.

Halvdagsutbildningar

Det kommer att finnas möjlighet att ta del av 12 halvdagsutbildningar som du får tillgång till fr.o.m. 11 oktober. Dessa är inspelade så att du kan titta på dem när det passar dig. Under konferensdagarna 19–20 oktober kommer det vara en session per utbildning där kursledaren/na medverkar och kommenterar utbildningen, samt att det finns möjlighet för deltagarna att ställa frågor via en chatt.

Det finns också möjlighet att ta del av utbildningarna i efterhand och titta på sessionerna i efterhand. De kommer att finnas tillgängliga t.o.m. 18 dec 2021.

Halvdagsutbildningarna är inkluderade i deltagaravgiften.

Anmälan medverkande

Alla medverkande måste anmäla sig.

Som medverkande presentatör till workshop, symposium eller halvdagsutbildning har du fri avgift den dag du medverkar.

Som medverkande till kort föredrag och poster behöver du anmäla dig och betala avgiften till den dag du ska medverka.

Deadline att anmäla dig som medverkande till den dag du ska presentera är senast 30 aug. Vi hoppas att du vill medverka båda dagarna.

Digitala konferensmiljön

Programmet kommer att sändas via en digital plattform som fungerar som den virtuella konferensanläggningen. Du kommer innan konferensen få ett mail med information om hur du loggar in och sätter upp din profil i plattformen. Din profil är personlig och det går endast att vara inloggad från en enhet åt gången. Det kommer finnas möjligheter till nätverkande med andra deltagare, nätverksmingel, besök och interaktion med utställare etc.

Kommunikation

Under konferensen kommer information att kommuniceras via sms. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobilnummer till den som ska delta.

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS-lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr. Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 kr för omadressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar t.o.m. 30 aug minus en avbokningsavgift på 250 kr (exkl. moms). Från 31 aug är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr (exkl.moms).

Vänligen meddela Sweden Meetx ändringar eller eventuell avbokning via e-post: fysioterapi2021@meetx.se.

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och e-postadress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att du bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Fysioterapeuterna är gemensamt personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>

anmäl dig till konferensen

Arrangeras av

Fysioterapeuterna är professions- och fackförbundet för Sveriges fysioterapeuter (sjukgymnaster) och arrangör av den vetenskapliga konferensen Fysioterapi 2021.
fysioterapeuterna.se

Konferenssekretariat

Sweden Meetx AB är konferensbyrån som hanterar sekretariatet för Fysioterapi 2021.
meetx.se
E-post: fysioterapi2021@meetx.se
Tel: +46 31 708 86 90